Noticias 3D

https://www.basf.com/global/en/who-we-are/organization/group-companies/BASF_New-Business-GmbH/news/press-releases/2019/p-19-07-23_Ultrafuse.html

21/04/2020 3DPrintfilam, una empresa innovadora de Sant Feliu en lluita contra el COVID-19 Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

3DPrintfilam, una empresa innovadora de Sant Feliu en lluita contra el COVID-19
L’ empresa santfeliuenca 3DPrintfilam, dedicada a la tecnologia de la producció additiva  especialitzada en la Fabricació de Filament Fos FDM, s’afegeix a la lluita contra el Covid-19, posant la seva capacitat productiva al servei de la fabricació  d’equips de protecció personal per al personal sanitari.
L’empresa, experta en treballs amb materials  d’alta qualitat, i que es caracteritza per utilitzar productes ecològics i biodegradables, s’ha bolcat en la col·laboració amb diferents entitats de tot el territori, imprimint material sanitari i facilitant material directament a residències, metges, pediatres, etc.. que els han sol·licitat ajuda directament. 
Durant aquestes setmanes, l’empresa ha traslladat les seves impressores de l’oficina a casa per a poder imprimir les 24 hores i  seguir subministrant material des de l’oficina  a qui ens ho sol·licita. Actualment la fabricació setmanal de viseres del model UMS5_VISERA_V_04 és de 140 unitats aproximadament.
Des del programa municipal Sant Feliu Innova, continuem treballant per coordinar iniciatives com la de 3DPrintfilam, amb la Xarxa CoronavirusMakers i la Xarxa de voluntaris Santfeliuenca, que porta la seva activitat, de producció i distribució de material des de la Torre del Roser, la seu de CO-Innova Sant Feliu, que actua de node logístic comarcal de la iniciativa coronavirusmakers.org, una iniciativa de voluntaris particulars que fabriquen material de protecció a les seves cases mitjançant impressores 3D.